Анонимен късметлия си спечели възможността да погледне прочутата картина Мона Лиза“

...
Анонимен късметлия си спечели възможността да погледне прочутата картина Мона Лиза“
Коментари Харесай

Анонимен почитател спечели среща с „Мона Лиза“ за 80 хил. евро

Анонимен късметлия си завоюва опцията да погледне прочутата картина „ Мона Лиза “ от близко против сумата от 80 хиляди евро. Незабравимото преживяване бе препоръчано на онлайн търг от аукционната къща „ Кристис “, паралелно с доста други.

Печелившият ще участва на годишния обзор на шедьовъра на Леонардо да Винчи, при който творбата се изважда от стъклената кутия, зад която стои в парижкия Лувър, съобщи CNN.

Две от прекарванията, оповестени от „ Кристис “ и френския хотел „ Друо “ всяко на стойност 38 хиляди евро, са частна обиколка на музея дружно с неговия президент и шеф Жан-Лук Мартинез, както и нощна разходка.

Събраните средства ще оказват помощ културната забележителност да стане „ налична за всички “. „ Този интервал на пандемия, който удря първо най-уязвимите в обществото, прави плана даже още по-необходим “, сподели Мартинез.

В акцията се включиха и известни марки, измежду които Cartier, откъдето подариха гривна „ Пантер “. Тя също взе участие в извършения аукцион, бе продадена за 90 хиляди евро и ще бъде връчена на притежателя ѝ по време на частна обиколка на Лувъра.

Всеки от спечелилите има период от две години да се наслаждения на първокласната си облага.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР